Sunday, August 21, 2011

Uppdatera dina kläder garderob för 2011


Tiden går fort säker på när man har roligt! Medan jag är säker på att alla ni fashionistas där ute hade kul med årets sommar stilar särskilt de vackra Maxis och flörtig blommor, är vi väl in i augusti och det är dags att vända för att byta blicken på några läckra falla slitage.

Mode gudarna har varit särskilt slag i år och det finns några bra färger och stilar som väntar för alla er chic divor. Låt oss börja med grundläggande kläder. Minimalistisk klänningar med rena, eleganta linjer i ljusa, sofistikerade färger gör den perfekta kläder för både dag och natt, speciellt när accessorized rätt.

Höst och vinter linjer har traditionellt spelat runt med varma, rika färger och i år är inte annorlunda. Orange är inställd på att vara en av de mest populära färger i höst och jag för min del är redo att skrika ut en stor "Halleluja!"

En djärv, bränd orange är det perfekta motgiftet mot en trist dag och arbeta fantastiskt med oliv eller mörkare hudtoner. Kvinnor med ljusare hy kan överväga att köpa kläder i mjukare, men lika lysande persikor och koraller toner som kommer att hjälpa värma upp blek hud.

Andra populära färger denna säsong inkluderar ljusa primära färger som rött, gult och blått (särskilt kobolt, kricka och turkos) samt deras mörkare kusiner som vinrött, lila etc. Ett bombsäkert sätt att välja en passande färg för din hy är att håller upp en bit tyg bredvid ditt ansikte. Rätt nyans av klänningar kommer att göra det tyckas som om din hud är glödande.

Visst, att välja rätt klänning är bara halva striden. Den perfekta outfiten är långt ifrån komplett utan rätt wraps och tillbehör. Den nip av frost i luften kommer att kura ihop sig i ditt varma, maxi kappor och jackor så mycket mer av en sensuell upplevelse. Dessa långa jackor ser ut som de ska vara på modet den här säsongen. Välj en i Woodbine (en neutral grön), ostron Grå eller chokladbrun för den perfekta accent till din ljusa klänningar.

Slutligen avsluta din klädsel med en lätt, super feminin, halsduk som kan bäras antingen draperad elegant eller bunden i en vacker båge. Du kan också leka med några uttalande smycken, särskilt om du är förband under en utekväll.

No comments:

Post a Comment